KURZ TTR online SHOP

Thermal Transfer Ribbons webshop

Ontdek de Thermal Transfer Ribbons online shop!

Online bestellen van ribbons, bekijken van actuele voorraden en bestelstatussen en het nazien van je eigen online bestelhistorie. Het is allemaal mogelijk met de online Thermal Transfer Ribbons shop van KURZ. Bezoek de webshop en ontdek zelf alle voordelen van online bestellen. Registreer nu en ontvang 5% online korting op uw bestelling.

Nieuwe kleuren range R200 voor zijdelinten

Ontdek nu de allernieuwste kleuren uit onze nieuw range R200. Deze kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor het bedrukken van zijdelinten. Door gebruik te maken van een extra kleurlaag geeft deze range een extra kleurzekerheid op uw zijdelinten. De nieuwe Kurz R200 serie is leverbaar in de kleuren Roze, Wit, Licht Blauw en wit. Ook is het mogelijk om zelf kleuren samen te stellen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?, vraag dan nu uw gratis testrol aan via www.Kurz-ttrshop.nl of info(at)kurz.nl. ook kunt u contact opnemen met onze Accountmanager Jeroen Blous.

 

Ribbons voor elk doeleinde

Desktop of inline printers, flat head of near edge. Ons TTR (Thermal Transfer Ribbons) assortiment bevat geschikte kwaliteiten voor alle printer types en bijna alle ondergronden.

Wij produceren linten voor o.a. de volgende merken printers: Avery, Datamax, Sato, Toshiba Tec, Zebra, Markem, Zodiac, Videojet, Carl Valentin, Easyprint.

Ribbons van KURZ zijn geschikt voor ruwe en gladde papiersoorten als ook voor verscheidene kunststof oppervlaktes. De kwaliteiten bevatten geen zware metalen in overeenstemming met de Europese standaard EN 71 deel 3. Tevens hebben wij een breed kleurenassortiment. Dit alles biedt onbeperkte creatieve mogelijkheden.

Overigens zijn een aantal van onze TTR ribbons ISEGA (foodgrade) gecertificeerd.

Laat ons weten met welke printers en ondergronden u werkt en wij ondersteunen en adviseren u graag de juiste ribbon(s) voor al uw toepassing(en).

Voordelen TTR online shop

Hoogwaardige kwaliteit KURZ Thermal Transfer Ribbons Ribbons voor elk doeleinde
Makkelijk en snel online bestellingen plaatsen Bestellen wanneer het u uitkomt, 24 uur per dag Registreer nu en profiteer meteen, wij introduceren u graag op onze online shop!

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

keyboard_arrow_up