Company

LEONHARD KURZ BENELUX

 

 

 

 

 

LEONHARD KURZ BENELUX B.V. maakt deel uit van de KURZ Groep.

KURZ is internationaal marktleider van hot-stamping technologie.

Het bedrijf telt in totaal meer dan 5500 medewerkers, 14 productiefabrieken verspreid over Europa, Verenigde Staten en het gebied rond de Grote Oceaan. Er zijn wereldwijd 24 internationale kantoren en 70 handelaren die full-service oplossingen bieden die tegemoet komen aan de wensen van individuele klanten.

Stempelfolie van KURZ wordt gebruikt op een uitgebreid assortiment producten. Verpakkingen, wenskaarten, elektronische en huishoudapparaten, cosmetica producten, textiel, meubels, auto-onderdelen zijn slechts enkele voorbeelden.De modernste toepassingstechnologie, magneetfolie en hologrammen van KURZ bieden effectieve en attractieve merk- en productbescherming.

Maar KURZ biedt meer. Naast de stempelfolie levert KURZ u tevens de benodigde machines en gereedschappen (o.a. stempels), een optimale confectie van de folie. Een technisch service-team is wereldwijd inzetbaar.

De KURZ groep biedt holistische en toekomstgerichte oplossingen met de volgende innovatie speerpunten:

KURZ bedrijfspresentatie

KURZ dunnefilmtechnologie is aanwezig in alle gebieden van het leven en op veel substraten. Het kan zowel decoratief als functioneel zijn.

80% van alle industrieproducten wereldwijd zijn voorzien van decoratieve en functionele oppervlakken.

KURZ dunnefilmtechnologie is altijd en overal aanwezig.

 

keyboard_arrow_up