Fascinerende coatingoplossingen

We transformeren uw product in een premium item! Hiervoor bundelen we onze vier kennisgebieden - decoratie, functionaliteit, veiligheid en communicatie - in een full-servicepakket, zodat u een marktwinnaar wordt. Vertrouw op onze flair voor innovatie en esthetiek, gecombineerd met jarenlange ervaring in de warmtepersafwerkingen en coatingtechnologie.

 

Welkom bij LEONHARD KURZ BENELUX B.V.. Welkom bij de toekomst van decoratie.

BUSINESS WITH PASSION

KURZ is internationaal marktleider van hot-stamping technologie.

Het bedrijf telt in totaal meer dan 5000 medewerkers, 14 productiefabrieken verspreid over Europa, Verenigde Staten en het gebied rond de Grote Oceaan. Er zijn wereldwijd 24 internationale kantoren en 70 handelaren die full-service oplossingen bieden die tegemoet komen aan de wensen van individuele klanten.

Stempelfolie van KURZ wordt gebruikt op een uitgebreid assortiment producten. Verpakkingen, wenskaarten, elektronische en huishoudapparaten, cosmetica producten, textiel, meubels, auto-onderdelen zijn slechts enkele voorbeelden.De modernste toepassingstechnologie, magneetfolie en hologrammen van KURZ bieden effectieve en attractieve merk- en productbescherming.

Maar KURZ biedt meer. Naast de stempelfolie levert KURZ u tevens de benodigde machines en gereedschappen (o.a. stempels), een optimale confectie van de folie. Een technisch service-team is wereldwijd inzetbaar.

map
LEONHARD KURZ BENELUX B.V.Roggeweg 24
NL-6534 AJ Nijmegen
Postbus 6771, NL-6503
GG Nijmegen

+31 24 37 81 84 0info(at)kurz.nl
+31 24 37 70 41 0www.kurz.nl

 

The KURZ-groep biedt holistische en toekomstgerichte oplossingen met de volgende innovatieparken:

  • PolyIC voor geprinte functionaliteiten
making every surface unique