Fascinerende coatingoplossingen

We transformeren uw product in een premium item! Hiervoor bundelen we onze vier kennisgebieden - decoratie, functionaliteit, veiligheid en communicatie - in een full-servicepakket, zodat u een marktwinnaar wordt. Vertrouw op onze flair voor innovatie en esthetiek, gecombineerd met jarenlange ervaring in de warmtepersafwerkingen en coatingtechnologie.

 

Welkom bij LEONHARD KURZ BENELUX B.V.. Welkom bij de toekomst van decoratie.

BUSINESS WITH PASSION

KURZ is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van hot-stamping technologie met meer dan 5500 werknemers.

KURZ ontwikkelt en fabriceert decoratieve en functionele coatings die worden aangebracht via transferfolie en worden gebruikt voor een breed scala aan producten: voor auto-onderdelen, mobiele telefoons, televisies, wasmachines, meubels, verpakkingen, boeken, textiel, zelfklevende etiketten, bankkaarten en nog veel meer.

KURZ-coatings decoreren producten, versterken merken, coderen goederen, beschermen oppervlakken en voorkomen vervalsingen. KURZ integreert bovendien optische elementen in digitale functies, waardoor de visuele wereld wordt gekoppeld aan de virtuele wereld.

KURZ biedt complete oplossingen die projectconsultancy plus machine- en stempeltechnologie omvatten. De KURZ Group beschikt wereldwijd over 30 vestigingen en produceert conform gestandaardiseerde kwaliteits- en milieunormen in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Met een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen, agentschappen en verkoopkantoren garanderen wij korte trajecten, betrouwbare levering en individuele hulp op locatie.

map
keyboard_arrow_up